Stanojević pred premijeru na Kipru: "Da nametnemo naš stil igre"

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 15.09.2021.
20:10
Izvor: Sportske.net

Trener crno-belih ne odbacuje ni remi.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Anortozisa dati sve od sebe da se sa Kipra vrati s pozitivnim rezultatom.

"Prva utakmica u Ligi konferencije, srećni smo i zadovoljni što smo ponovo deo Evrope. Daćemo sutra svoj maksimum kako bismo se s pozitivnim rezultatom vratili za Beograd", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Nikoziji.

"Cilj nam je da prezimimo u Evropi, pokušaćemo to da uradimo. Svi smo spremni i motivisani da napravimo dobar rezultat", dodao je on.

Fudbaleri Partizana sutra gostuju ekipi Anortozisa, u utakmici prvog kola Grupe B u Ligi konferencija.

"Znamo da nije lako pobediti na Kipru. Biće sigurno teško. Pozitivan rezultat je uvek kada ne izgubite. Mi ćemo pokušati da pobedimo. Igraćemo naš stil, sa željom da pobedimo, a da li ćemo se nametnuti, videćemo", rekao je Stanojević.

"Sigurno će sastav biti dovoljno ofanzivan da pokažemo našu ambiciju", istakao je trener Partizana.

Upitan da li bi u ovom trenutku potpisao remi, Stanojević je odgovorio da ne zna.

"To je pozitivan rezultat. Ne možemo sada mi ni da budemo toliko samouvereni. Naravno da je remi zadovoljavajući rezultat, ali mi ćemo pokušati da pobedimo sutra", ponovio je Stanojević.

Na pitanje koje su najveći slabosti rivala koje će pokušati da iskoriste, Stanojević je prvo uz osmeh odgovorio: "Vidite da prevode ovde".

"Najvažnije od svega je da pokušamo da nametnemo naš stil igre. Ako to uradimo, to je dovoljno da ugrozimo protivnika", rekao je on.

Fudbaler Partizana Miloš Jojić rekao je da su crno-beli prvi cilj ostvarili.

"Jedan cilj smo ostvarili ulaskom u grupnu fazu Lige konferencija. Sada počinju utakmice, prva je ovde na Kipru. Treba da se fokusiramo na našu igru. U dobrom smo naletu", rekao je Jojić.

Utakmica Partizana i Anortozisa, u prvom kolu Grupe B u Ligi konferencija, igra se sutra od 21.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke