Stanojević progovorio o ugovoru, ponude stižu, ovo je uslov za odlazak

Autor: Darko Mitrović
subota 02.10.2021.
19:33
Izvor: Sportske.net

Trener crno-belih iskreno govorio i na ovu temu.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Ne samo po rezultatima koje njegova ekipa postiže na terenu, Aleksandar Stanojević se ističe i otvorenošću u razgovoru za novinarima, ali i sa navijačima, što je pre nekoliko dana demonstrirao organiztovanjem tribine na koju je pozvao sve koji imaju nešto da mu prigovore.

Ipak, malo takvih se odazvalo tom pozivu.

''Više od 35 godina sam vezan za ovaj klub. To i navijači nadam se prepoznaju. Ja sam otvoren za sve ljude, da li me neki vole ili ne vole. Žao mi je što neki ljudi nisu došli da mi postave pitanje, da ih ja pitam isto to. Meni je drago da su navijači prepoznali energiju na terenu. Želeo sam da nam oni pomognu u celoj ovoj situaciji. Ja prema drugim stvarima nemam emociju. Nama ništa ne smeta, kritike su od početka i pozitivne i negativne. Hteli smo otvoreno da pričamo. Ostalo je sve posao. Biće uspona i padova. Umesto zvižduka protiv Flore kada smo krenuli bezglavo, mi smo dobili aplauze, znate koliko to znači'', naglasio je Stanojević.

Danas je u prvi plan izbila još jedna tema, a to je želja uprave kluba da produži saradnju sa Stanojevićem, imajući u vidu da je on nagovestio da su male šanse da ostane i sledeće sezone.

On je i to danas prokomentarisao na konferenciji za medije, ne želeći da bilo šta krije od javnosti i navijača Partizana.

''Sa ljudima iz kluba pričam jednom ili dva puta nedeljno. Uvek ima ponuda, manje ili više ozbiljnih. Ja iz Partizana nikada neću otići zbog neke druge ponude. Ugovor je nebitan, kakav je, šta je, to ćemo lako dogovoriti, a poenta je da mogu da odem samo na kraju ciklusa. Mogu da odem samo ako nije uspešno. Nema potrebe da pričamo o tome'', konstatovao je Stanojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Sunday, 03.10.2021
00:47

U pravu je. Možda se izgubi pa ne mogu da ga oteraju. Ovako godina po godinu pa dokle izdrži.