Stanojević raširio ruke: "Pogledajte ovaj teren"

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 01.12.2021.
18:20
Izvor: Sportske.net

Trener nezadovoljan uslovima za igru.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević nije bio zadovoljan uslovima za igru na meču protiv leskovačke Dubočice na niškom "Čairu", koji su crno-beli pobedili sa 1:0 golom Marka Milovanovića i obezbedili plasman u četvrtfinale Kupa Srbije.

Partizan se mučio da dođe do igre, a prema rečima trenera crno-belih razlog leži u lošem terenu, pa je već na početku obraćanja za Arenu sport to istakao u prvi plan.

"Ovo nisu normalni uslovi za fudbal. Dubičica je bila dobro organizovana, teško je bilo, nismo mogli da kontrolišemo igru. Moram da budem zadovoljan, za tri dana ponovo igramo, pa potom za četiri. Čestitam Dubočici na dobroj igri", poručio je Stanojević pre odlaska u svlačionicu.

Trener nominalnog domaćina Slaviša Božičić čestitao ja Partizanu na prolasku među osam najboljih ekipa u Kupu.

"Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Težak teren. Razumem Partizan zbog kontiuniteta utamica ove sezone. Žao mi je što nismo iskoristili poluprilike, ali u svakom slučaju mogu da budem zadovoljan onim što smo postigli danas", zaključio je Jeličić.

Pre Partizana plasman u četvrtfinale Kupa Srbije izborili su Metalac, Rad, Loznica, TSC, a u sredu nas očekuju dueli Javora i Vojvodine, odnosno Novog Pazara i OFK Bačka, dok je duel Crvene zvezde i niškog Radničkog odložen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke