Stanojević sklonio zavesu, menjaće formaciju obavijen izostancima, dilema samo spolja

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 04.11.2021.
09:50
Izvor: Sportske.net

A ko će na bokove?

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana gostuju ekipi Genta u Belgiji od 18.45 sati u okviru 4. kola grupne faze Lige konferencija.

I dalje vidaju rane crno-beli iz prvog susreta sa Belgijancima gde su kapitulirali na najosnovnijem zadatku. Nisu sačuvali najnižeg igrača u polju, gledajući tim rivala i ostali su uskraćeni za nastavak niza nepobedivosti. 

To ih nije poremetilo u domaćem šampionatu gde su beležili sigurne pobede nad TSC u Bačkoj Topoli, potom su savladali još Metalac i Čukarički za lepu bodovnu prednost u odnosu na Crvenu zvezdu (+8 sa utakmicom više). Atmosfera možda jeste na pozitivnom nivou, ali zdravlje nije.  

Trener ekipe iz Humske Aleksandar Stanojević potvrdio je da će u timu biti Nemanja Miletić, što bi trebalo da znači da će Partizan utakmicu započeti sa tri štopera. U rotaciji neće biti Zdjelara i Holendera, Marković je neizvestan, baš kao i Aleksandar Šćekić.

"Od ranije je poznato da neće putovati Zdjelar, Holender nije još spreman, Marković je pokušao da izađe na trening ali nije 100 odsto spreman, takođe i Šćekić. Prilično smo oslabljeni, dva zadnja vezna nisu u mogućnosti da igraju. Tehnički nemamo defanzivnih veznih, tu je još Smiljanić, ostali su ofanzivnih karakteristika. Ima raznih opcija, nameću se alternativna rešenja sa Nathom i Pantićem, ali da ne otkrivam karte", bile su reči Aleksandra Stanojevića pred put u Belgiju.

Marko Djokovic/Starsport.rs ©

Veliku dilemu predstavljaju spoljnje pozicije, jer Stanojević obožava da rotira. To je konstantno činio na poslednje četiri utakmice, pa se bekovski par prethodno ponovio samo u uzastopnim duelima sa Napretkom i Radnikom iz Surdulice u domaćem prvenstvu. 

U napadu neće biti nikakvih iznenađenja, sve je jasno kao dan, Natho će biti podrška za Meniga i Rikarda.

PARTIZAN: Popović - Miletić, Vujačić, Saničanin - Živkovic (Miljković), Pantić, Jojić, Obradović (Urošević) - Natho - Menig, Rikardo.

Partizan juri prvo mesto u grupi i pobedom bi se izjednačili sa današnjim rivalom na tabeli sa devet bodova. Tako bi na kraju i gol-razlika mogla da presudi, Flora i Anortozis su prežaljeni...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Thursday, 04.11.2021
15:40

Pa tu je Jojić koji igra sve pozicije veznjaka pa i zadnjeg. Možda bi Menig pokazao više na toj poziciji a na njegovo mesto Jović. Samo da Markec izgura meč barem poluvreme