Stanojević: "Šokantno... Derbi? Kakav derbi, šta da pričamo o tome?"

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 15.09.2024.
21:18
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana nije imao mnogo toga da kaže.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da je neverovatan psihološki pad uticao na poraz od OFK Beograda (3:2) iako je do 85. minuta njegov tima imao prednost od 1:2.

Nestvarno je kako su crno-beli dopustili da izgube u Zaječaru u utakmici u kojoj su imali nekolicinu prilika da dotuku protivnika, ali ih nisu koristili. Kažnjeni su za tako nešto golovima Paločevića i Stojilkovića u završnici meča

"Šokantna utakmica za nas. Imali smo stopostotnu šansu za 3:1 i onda smo posle toga neverovatno psihološki pali i onda se desilo to što se desilo", počeo je Stanojević u izjavi za "Arenu sport".

Naredni meč koji će Partizan odigrati je protiv najvećeg rivala Crvene zvezde idućeg ponedeljka.

"Šta da pričamo o derbiju, ovo je za nas šokantno. Moramo da vidimo šta ćemo i kako ćemo", rekao je Stanojević.

Na drugoj strani, potpuno miran pred kamerama, iako je sigurno želeo da eksplodira od sreće, bio je trener OFK Beograda Đorđe Ivelja.

"Mi smo navikli na utakmice gde imamo dosta golova, igramo otvoren fudbal... Imali smo četiri bonusa, još su dva ušla. Pokazali smo mladost, kvalitet. Partizan ima ozbiljan kvalitet, bez obzira na sve priče. Vodili su dva puta, mi smo se vraćali i preokrenuli", naveo je Ivelja, pa dodao:

"Partizan je izašao bez napadača, pretpostavljali smo da su hteli na ofanzivnu tranziciju da nas ugroze, tako su nam i dali jedan gol. Vodili su u drugom poluvremenu, povukli se, na nama je bilo da napadamo i uspeli smo".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran pfc
Sunday, 15.09.2024
21:47

Idi kako te nije sramota da nosis sveti grb na grudima gde ti je dostojanstvo,gde ti je obraz skloni se vise da te ne gledamo jadnice mars.