Stanojević stavio tačku na priču o Sumi, uz poruku: ''Nemojte da 'hejtujete' decu Partizana!''

Autor: Darko Mitrović
subota 25.09.2021.
16:09
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Suma je od juče Partizanova prošlost...

Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd
Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Trener Partizana Aleksandar Stanojević ponovo je izašao pred novinare, nekoliko dana pošto je prethodnu pres konfrenciju demonstrativno napustio zbog odlaganja Zveztdine utakmice sa Voždovcem.

U međuvremenu Partizan je raskinuo ugovor sa Sejdubom Sumom, pa je ta tema izbila u prvi plan i najviše zanima navijače crno-belih u ovom trenutku.

Naravno, Stanojević je to prokomentarisao, ali nije želeo opširnije da se bavi tom temom.

''Dosta puta sam komentarisao i za njega i sve ostale igrače. Uvek sam prvo govorio igraču u četiri oka, potom pred igračima, pa javno. Više puta smo reagovali, pokušavali da se izvučemo, ali nije vredelo. Ovde postoje pravila, moraju da se poštuju. Od mene nećete čuti da ni o kome ko je nosio Partizanov dres komentarišem loše. Stavljam tačku na ovu priču'', izjavio je Stanojević, a prenosi ''Telegraf''.

On je priznao da je situacija oko Sume uticala na ekipu, ali da to ne bi smelo da se odrazi na rezultate i da je najvažnije da se timski duh ne poremeti.

''Remeti nas sve to, nije nam pravo jer se dešava u trenutku kad se dešavaju neke druge situacije. Ovo je surova i teška borba koja će biti neprestana i do kraja.

Vidite kako funkcionišemo, Natho nije počeo kao starter, potom je u Novom Sadu i u Novom Pazaru rešio utakmice. Protiv Santa Klare je Suma bio to rešenje, Rikardo takođe ne bira mečeve. Šćekić protiv Sočija uđe u produžetku, postigne gol, pa ne počne protiv Santa Klare i posle "pogine" u revanšu.

To je timska energija na kojoj sve temeljimo. Te stvari moraju da se shvate i da se ovaj tim podrži, jer smo svi na istom cilju, ko god da bude na terenu. Ovim momcima je Partizan iznad svega, iznad svakog ličnog interesa.

Nemojte da 'hejtujete' decu Partizana, jer nam je svaka utakmica borba za život, svaka reč, aplauz i pozitivna rečenica nam znače. Duboko smo uzdrmani sa pomisli da neko ne radi za ovaj klub sve najbolje, zato nam dajte vetar u leđa, jer nije lako pobediti svaki meč. Posle dugo godina smo konurentni i treba nam vaša pomoć'', poručio je Stanojević navijačima Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke