Stanojević: ''Stvarno, svaka čast!'' A onda je poslao poruku ''Grobarima''...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.10.2021.
19:12
Izvor: Sportske.net

Veliko zadovoljstvo na licu trenera Partizana.

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je nastavio sa pobedama u Superligi, večeras u Humskoj je savladan i Radnik iz Surdulice sa 2:0, uz još nekoliko odličnih prilika i ukupno 20 šuteva ka golu Ranđelovića, pa gosti čak mogu da budu i zadovoljni ovim rezultatom.

A trener Partizana Aleksandar Stanojević delovao je prezadovoljno pred kamerama ''Arene sport'', prilikom iznošenja prvih utisaka sa večerašnje utakmice.


''Teško je bilo probiti, svi njihovi igrači su stali na 20 metara od gola, oni se organizovano brane, malo su golova primili od početka sezone. Ja sam stvarno zadovoljan, iako smo vodili sa 2:0, momci su napadali sve vreme, imali 4-5 izuzetnih šansi i stvarno - svaka čast. Reprezentativce smo samo odmorili, ostalo smo ono naše rotirali'', istakao je Stanojević.

Ono što crno-bele sada čeka je duel sa Gentom u četvrtak, u trećem kolu Lige konferencija. S tim u vezi, Stanojević je iskoristio priliku da pozove navijače da ispune tribine mnogo više nego što je to bio slučaj večeras.

''Spremamo se za četvrtak, pozivamo navijače da nam pomognu, da vidimo gde smo, šta smo i da napadnemo to prvo mesto'', poručio je Stanojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke