Stanojević: ''Svaka ekipa može da priredi iznenađenje, pogotovo Voždovac''

Autor: Darko Mitrović
subota 21.05.2022.
16:48
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana neće odustati od borbe za titulu do poslednjeg minuta.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

U nedelju ćemo saznati osvajača šampionske titule za tekuću sezonu, Crvena zvezda je na korak od pete uzastopne titule, ali dok god se igra i u Partizanu gaje nadu u preokret.

Naravno, da bi uopšte ostao u igri, Partizan bi morao da savlada niški Radnički sutra od 18.30h u Humskoj, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević je danas najavio taj duel.

''Poslednja utakmica u našem prvenstvu, matematički još imamo šansu za titulu, tako se spremamo, tako smo i motivisani.

Ne očekujem defanzivan Radnički, nije lako da se vratiš u igru kad primiš gol. Očekujem motivisan Radnički, igraju utakmicu koja može da im znači plasman u Evropu, ali i mi smo motivisani'', izjavio je Stanojević.

Kada je u pitanju sastav tima, za sada je najveća Stanojevićeva briga povreda veziste Bibarsa Natha. Njegov nastup je i dalje pod upitnikom.

''Ne znamo još. Sačekaćemo današnji trening i ovih dana da vidimo u kojoj meri možemo da računamo na njega. Uvek pravimo rotacije, tako ćemo i ovoga puta'', kaže Stanojević.

Pre pet godina, pobeda Voždovca nad Crvenom zvezdom je otvorila vrata Partizanu da osvoji titulu. Da li je to moguće i ovoga puta, bilo je jedno od pitanja upućenih Stanojeviću.

''Ne verujem u tako neke stvari, verujem da svaka ekipa može da priredi iznenađenje, pogotovo Voždovac, koji ima jedan specifičan stil igre, uvek mogu da iznenade'', kaže Stanojević.

Već u četvrtak će Zvezda i Partizan voditi borbu za trofej u Kupu, a Stanojević je zamoljen da prokomentariše to što je Zvezda opet u ulozi domaćina.

''Ne bih sad o Kupu, imamo utakmicu koja donosi titulu, pa sam fokusiran na to'', dodao je on.

Novinari su ga podsetili i na izjavu posle pobede nad Voždovcem da više ne veruje u osvajanje titule.

''Ja sam rekao da ne verujem iz hiljadu onih razloga, da se ne ponavljam, ali izvešćemo najbolji sastav da bi se pobedio Radnički'', kaže Stanojević koji je na kraju pozvao navijače da podrže njegov tim.

''Voleo bih da dođu da nas podrže, nije toliko bitan broj, već da bude pozitivna atmosfera, da nas podrže, da budu uz nas''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke