Stanojević zadovoljan i "ne može vruće glave", a kako je Saši Iliću?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 10.04.2022.
21:13
Izvor: Sportske.net

Aleksandar Stanojević zadovoljan igrom svog tima, a Saša Ilić nije mogao da sakrije emocije, iako je pokušavao...

Pedja Milosavljevic
Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Aleksandar Stanojević je posle utakmice u izjavi za Arenasport TV rekao da Čukarički danas nije imao šanse da ugrozi Partizan i da je zadovoljan igrom, kao i da ne želi da govori o spornoj situaciji. 

"Ne znam sada, ne mogu vruće glave. Ne mogu samo ja da pričam, da izigravam... Mogu reći da smo imali mnogo šansi. Čukarički nas nije nijednom ugrozio, mogu biti zadovoljan sa te strane", rekao je Stanojević.

"Previše šansi nismo iskoristili. Ginuli su. Ove druge stvari, ne mogu stalno isto da pričam", rekao je Stanojević. 

Sledeći meč, direktan duel sa Zvezdom na stadionu "Rajko Mitić". 

"Ja sam rekao, mi smo posle toliko godina aktuelni u igri za titulu. Današnja igra je bila izvanredna. Bili smo opasni u svakom trenutku, i dalje smo konkurentni. Što duže budemo konkurentni, ja sam zadovoljan", rekao je Stanojević. 

Sa druge strane, Saša Ilić je imao pomešana osećanja, iako nije to hteo da prizna. Rekao je da je Partizan bio bolji tim. 

"Partizan je bio dosta bolji rival od Čukaričkog, promašivao je svoje šanse. Imali smo tu sreću da je Mićović odbranio fantastičan udarac. Moji momci su dali sve od sebe. Drugo poluvreme je bilo dobro, prvim nisam zadovoljan, ali se nadam da će to biti bolje. 

Da li je bilo emocija?

"Bio sam dugo u Partizanu, svi znaju šta mi znači Partizan. Sa druge strane, ja sam trener Čukaričkog. Partizan odlučuje sam o svojoj sudbini", rekao je Saša Ilić. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke