Stanojevićeva želja je postala stvarnost - veznjak iz MLS dolazi u Partizan

Autor: Filip Rodic
petak 21.06.2024.
12:45
Izvor: Sportske.net

Ne KK, već FK Partizan nalazi pojačanje u SAD.

EPA/ERIK S. LESSER
EPA/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

Po prvi put u istoriji kluba, Partizan nalazi igrača iz američkog MLS-a. Radi se o igraču veznog reda, rodom iz Hondurasa, Kervinu Arijagi, saznaje "Telegraf".

Radi se o igraču koji je želja pre svih Aleksandra Stanojevića i klub planira da obeštećenje plati u tri rate po 500.000 dolara.

Arijaga je nameravao da načini novi korak u svojoj karijeri prelaskom u Evropi, što se poklopilo sa Stanojevićevim skautiranjem reprezentativca Hondurasa iz perioda rada u Konjasporu. Minesota je postavila uslov da on mora da dovrši sezonu, što znači da će se veznjak pridružiti ekipi 20. jula, baš na početku sezone.

"Telegarf" dalje piše kako ni Stanojević ni Partizan nisu želeli da ni da diskutuju na tu temu, insistirali su da Arijaga bude u Srbiji u prvim danima priprema u Sloveniji. Na kraju je i sam igrač pritisnuo poslodavce, te je posao priveden kraju.

Arijagino ime se inače dovodilo u vezu i sa nemačkim Kajzerslauternom, ali i nekim od turskih klubova, no, crno-beli su bili konkretniji, uporniji na dnevnom nivou i igrač je na kraju prelomio da prihvati ponudu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke