Stanojevićevih 11 za meč odluke, ima li dilema?

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.12.2021.
20:41
Izvor: Sportske.net

Trener crno-belih ima sužen izbor, pogotovo u veznom redu.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

U četvrtak od 18 časova i 45 minuta u Humskoj, Partizan će dočekati kiparski Anortozis u meču šestog kola Lige konferencija.

Biće to direktan dvoboj za osvajanje drugog mesta u ovoj grupi i plasman u narednu fazu takmičenja. Partizanu odgovara i remi, Anortozisu samo pobeda.

Ove dve ekipe sastale su se i na startu grupne faze, kada je Partizan kao gost slavio sa 2:0, ali u odnosu na taj duel trener crno-belih Aleksandar Stanojević ne može zbog povreda da računa na kapitena Lazara Markovića i kreatora igre Bibarsa Natha. Najnovija informacija je da i Danilo Pantić ima problema sa povredom, a ''rovit'' je i Aleksandar Šćekić.

Imajući sve to u vidu, treneru crno-belih će nedostajati brojna rešenja u veznom redu, pa i na krilu i moraće da se osloni na alternativne opcije, pre svih na mladog ofanzivnog vezistu Lazara Pavlovića, koji će sutra pokušati da ''glumi'' Natha na terenu.

U odbrani i na golu tih problema nema, pa se očekuju igrači koji su izneli najveći teret u ovoj sezoni. Slično je i kada je u pitanju tandem defanzivnih veznih, kao i izbor u špicu napada.

To bi konkretno značilo ovakvu postavu:

Popović - Miljković, Saničanin, Vujačić, Urošević - Zdjelar, Jojić - Menig, Pavlović, Jović - Rikardo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke