Stanojeviću ispunjena velika želja, Partizan dovodi najskuplje pojačanje ovog leta!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 31.08.2021.
11:20
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Uskoro se očekuje i ozvaničenje saradnje.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Partizan je bio veoma aktivan u prelaznom roku kojem se uskoro bliži kraj, a plasman u Ligu konferencije znači i dodatnu ofanzivu na mete kluba iz Humske.

Kako prenosi Telegraf, Partizan je na pragu dovođenja krilnog napadača Tventea Kvinsija Meniga.

Posle nove runde pregovora, koja je imala i svoju pauzu od skoro mesec dana, crno-beli su ponudom uspeli da zadovolje potražnju holandskog kluba i fudbaler će, ukoliko sve bude u redu, sutra stići u Beograd na lekarske preglede i potpis trogodišnjeg ugovora, prenosi isti izvor.

Holanđanin koji ima 26 godina bio je na meti "crno-belih" i prethodnih meseci, zajedno sa Žulijenom Ngojem, ali je Eupen odbio ponudu iz Beograda.

U prvom trenutku se činilo da će i pregovori sa Tventeom propasti pošto je njegov transfer stopiran pred dvomeč sa Sočijem zbog povreda u ekipi, ali sada su Holanđani odlučili da puste nekadašnjeg mladog reprezentativca "lala".

Tvente je za njega tražio 1.000.000 evra, Partizan je nudio 500.000, da bi se na kraju dve strane "našle" na 700.000 evra, prenosi Telegraf.

Menigova primarna pozicija jeste levi krilni napadač, ali se dobro snalazi i kao "drugi napadač", ali i u samom špicu napada. Ponikao je u Ajaksu, nakon čega je zaigrao za Zvole, drugi tim Nanta i Oldam pre nego što je septembra 2019. godine stigao u Tvente.

Da li je Menig pravo rešenje za ofanzivu Partizana u evropskim iskušenjima?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke