Stanojeviću treba desni bek, a Miljković je sinoć na evro-sceni upisao i gol i asistenciju!

Autor: Darko Mitrović
petak 12.07.2024.
18:00
Izvor: Sportske.net

Sjajan start sezone za bivšeg Partizanovog beka.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle vrlo jakih provera u Rusiji gde je učestvovao na ''Bratskom kupu'', Partizan polako uspeva da stabilizuje igru u poređenju sa onim što smo videli prošle sezone, ali je jasno da trener Stanojević ima još dosta posla da bi njegov tim izgledao bar onako kakvog ga je ostavio pre dve godine.

Pre svega u defanzivi...

Dodatni problem za šefa struke crno-belih je i povreda kolena Marka Živkovića za koga je nastupajuća polusezona završena pre nego što je i počela, pa ako uzmemo u obzir da se Stanojević odrekao usluga prošle sezone standardnog desnog beka Aranđela Stojkovića (otišao u mađarski Debrecin na pozajmicu), sada na raspolaganju ima samo Aleksandra Filipovića na poziciji desnog beka.

Doduđe, isprobao je i Natana De Medinu na toj poziciji, ali deluje da ga nije impresionirao.

Zbg svega toga, očekuje se da do kraja leta Partizan angažuje još jedno pojačanje na pomenutoj poziciji, a sinoć je pažnju na sebe skrenuo - Aleksandar Miljković.

Momak koji je ponikao u Partizanu i sa Aleksandrom Stanojevićem uspešno sarađivao u dva mandata, sada igra u Jermeniji za ekipu Noe, a sinoć je odigrao sjajan meč, i to na evropskoj sceni!

Noa je u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija dočekala makedonsku Škendiju i slavila sa 2:0, a Miljković je imao glavnu ulogu u toj utakmici.

Tridesetčetvorogodišnji bek je u 81. minutu asistirao Gregoriju za vođstvo domaćih, a zatim je u 90. minutu postigao i gol za velikih 2:0 pred revanš za sedam dana.

Dakle, sjajan start sezone za Miljkovića koji se sinoćnjom partijom možda i preporučio Stanojeviću za novu saradnju, ali s obzirom da je iskusni bek već zašao u pozne igračke godine, realnije je da šef struke Partizana ovoga puta izabere neko drugo rešenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke