Stepijeva analiza - Ako Zvezda večeras uradi ovo, ''pobediće 100%''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.11.2023.
19:10
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Samo, nema baš poverenja u Bahara...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Povezane vesti

Sve je spremno za novi evropski spektakl u Beogradu.

Crvena zvezda večeras od 21 čas dočekuje RB Lajpcig u okviru četvrtog kola Lige šampiona i pokušaće da ostvari prvu pobdu u Grupi G, čime bi uvećala šanse za plasman u narednu fazu takmičenja.

Kao neko ko dobro poznaje nemački fudbal, s obzirom da je svojevremeno ostavio značajan trag u Bundesligi, nekadašnji trener Dragoslav Stepanović ima šta da kaže uoči uoči večerašnje utakmice.

On je svoje mišljenje na ovu temu izneo u razgovoru za ''Sportski žurnal'', gde je naglasio kako bi Zvezda večeras mogla da dođe do pobede.

''Momenat je dobar. E, sad, pitanje svih pitanja je da li Zvezda može da ponovi igru s turnira u Rusiji i iz prva tri prvenstvena kola. Ako bi mogla – pobediće, sto odsto! 

Zvezda nema prevelik izbor i, napokon, očekujem da Barak pronađe tim i igrače ubedi, ne da li mogu već moraju!'', smatra Stepanović.

Ali, postoji sumnja da li trener Bahar to može da uradi u ovom trenutku.

''Mislim da ne može... Tim nije pronašao i uigrao, dosad. Opet... fudbal je đavolska igra, a čuda moguća. Nemci bi rekli – čokoladno vreme. Trenutak, dakle, kad i mnogo slabiji može da pobedi jačeg, kao mi onomad Liverpul na Marakani. 

Mada, možda je i prekasno. Mnogo toga nije odrađeno u hodu, kroz prvenstvo i kup. Nasuprot tome, optimizam podgrejavaju fenomenalni navijači. Iako ne veruju ekipi, mogu da pomognu'', zaključio je popularni ''Stepi''.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke