Stevanović: "Drago mi je zbog gola, sledeći će biti pobedonosni"

Autor: Milovan Longinov
utorak 17.08.2021.
16:40
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Štoper Voše nakon remija u Subotici.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Štoper Vojvodine Dušan Stevanović zadovoljan je zbog postignutog debitantskog gola u dresu „stare dame“, ali se nada da će sledeći put pogoditi za pobedu.

„Stara dama“ je u ponedeljak remizirala sa Spartakom u Subotici rezultatom 2:2, a Stevanović je postigao drugi pogodak koji je Vojvodini doneo bod.

"Drago mi je što sam postigao gol i tako pomogao ekipi, ali bih bio još srećniji da je pogodak doneo i pobedu. Bila je ovo još jedna teška i borbena utakmica, posle poraza u Evropi nije nam bilo lako, pa je ovo donekle i realan rezultat. Mogli smo da dobijemo i da izgubimo, ali idemo dalje", rekao je Stevanović.

Vojvodina od početka sezone ima kadrovskih problema, sada su se povredili Novica Maksimović i Vladimir Kovačević. Upravo je standardnog drugog štopera pored Stevanovića, u Subotici menjao Igor Jeličić. Stevanović smatra da i te povrede utiču na timu.

"Sigurno da činjenica da ne možemo da svi budemo dostupni makar na nekoliko utakmica u nizu, dosta utiče na tim, ali te stvari se dešavaju u fudbalu i moramo da ih prihvatimo. Dobre vesti su da su se vratili Nešković i Vukadinović, nadamo se da će se brzo oporaviti povređeni igrači i da ćemo u većem delu sezone biti kompletni", istakao je Stevanović.

U narednom kolu Vojvodina dočekuje Novi Pazar.

"Novi Pazar je dobra i čvrsta ekipa koja zna kako da se brani i da napadne iz kontri. Verujem da ćemo uspeti da nametnemo svoju igru i da ćemo slaviti pred našim navijačima i da će to biti početak pobedničkog niza u prvenstvu", zaključio je Stevanović.

Utakmica Vojvodina – Novi Pazar na programu je u nedelju u 16:30.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke