Stevanović pred gostovanje Zvezdi: "Da nemoguće učinimo mogućim!"

Autor: Lazar Nikolić
petak 13.09.2024.
20:00
Izvor: Sportske.net

Napredak će sutra igrati na "Marakani".

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka iz Kruševca sutra od 20 sati gostuju Crvenoj zvezdi u meču osmog kola Super lige Srbijie.

Kruševljani će pokušati da crveno-belima pokvare proslavu 61. rođendana "Marakane" i ostanu neporaženi u glavnom gradu.

Trener "čarapana" Goran "Plavi" Stevanović veruje da njegov tim može do "čudo" protiv neprikosnovenog kluba u zemlji.

“Nismo uspeli u poslednjoj utakmici pred pauzu da pobedimo, ali sve skupa možemo biti zadovoljni do sada urađenim. Pobeda protiv Vojvodine, ali i prva utakmica protiv Partizana, kao i sve ostalo što je potom bilo daje nam puno samopouzdanja i vere da i u narednom periodu možemo dosta toga da uradimo. Prošle nedelje smo pojačano radili, ove smo spustili ritam i pripremali se i taktički i psihološki za predstojeću utakmicu. Crvena zvezda je svakako favorit, tu nema priče, ali naše je da damo sve od sebe i da pokušamo nemoguće da učinimo mogućim. Često ponavljam, fudbal svima daje šansu za pobedu i to je i najveća draž ovog sporta. Idemo sa puno ambicija i izaći ćemo u izlog u kojem puno fudbalera može da pokaže šta zna i koliko može, a možemo puno. Rekao sam već, dođite i vidite i uveren sam da će se i sada videti da ova ekipa ima prepoznatljiv stil igre, disciplinu, borbenost, karakter pobednika i učinićemo sve da odigramo dobru utakmicu i da probamo da dođemo do pozitivnog rezultata”, optimista je Stevanović.

Napredak se u finišu prelaznog roka dodatno pojačao. U Kruševac su stigli Petar Ćirković i Andrija Luković, a njihovim dobrim izdanjima pod Bagdalom nada se Stevanović.

“Klub je uradio zaista sve i na pripreme smo otišli sa velikim brojem igrača koji su danas prvotimci i zaista sam zadovoljan. Naravno i sa poslednjim pojačanjima, jer u pitanju su dobri igrači, ali i dobri momci, pravog karaktera i verujem da će se brzo uklopiti i dati pun doprinos, jer sigurno mogu da odgovore obavezama i ambicijama Napretka”,  zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke