Stigao ekspresan odgovor sa Marakane o interesovanju za Dekija iz Serije A, jasna poruka Zvezdana Terzića!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 08.04.2021.
12:34
Izvor: Sportske.net

Trener "crveno-belih" privukao pažnju italijanske ekipe.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Nakon pobede u 164. Večitom derbiju, trener Crvene zvezde Dejan Stanković našao se na radaru Sampdorije, preneli su mediji u Đenovi.

Nije drugo trebalo generalnom direktoru "crveno-belih" Zvezdan Terzić da reaguje i u izjavi za medije pošalje jasnu poruku vlasniku Sampe Masimu Fereru.

"U medijima smo videli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da nas niko nije kontaktirao, a evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju. Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse i da sednemo da razgovaramo o njegovom odlasku.

Deki Stanković ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 30.06.2022. i ne razmišljamo o njegovom odlasku iz kluba pre tog roka, a uradićemo sve da ga novim dugoročnim ugovorom zadržimo i nakon toga. Nadamo se da će još dugo predvoditi našu Zvezdu i osvojiti još mnogo trofeja, a nema sumnje da će Deki jednog dana predvoditi najveće evropske klubove"
, smatra Terzić.

Stanković je na Marakanu stigao početkom 2020. godine, a u svojoj prvoj čitavoj sezoni stigao je do nokaut runde Lige Evrope.

Posle trijumfa u derbiju na odličnom je putu da osvoji novu titulu prvaka Srbije, pa stoga i ne čudi Zvezdina odluka da računa na njega na duže staze...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Thursday, 08.04.2021
13:22

Који нови дугорочан уговор? Немој да се зајебаваш, Терзићу. Овакву Звезду бих и ја могао да водим. Станковић једино што је одличан мотиватор, ал тактички је још увек зелен. Када би заменио улоге са сер Алексом од Шамрока, овај би га са Звездом одувао. Зато полако са уговором да не бисмо после плаћали пенале за раскид уговора кад/уколико Станкела забрља до балчака.