Stigao hitan odgovor na kaznu FIFA, šta je sledeći potez Partizana?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 28.04.2022.
20:30
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Evo šta kažu u Humskoj.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Kao grom iz vedra neba pojavila se informacija iz FIFA da je Partizan kažnjen zabranom registracije novih igrača do 2024. godine.

Razlog za to jesu neizmirena dugovanja prema Luganu prilikom transfera Filipa Holendera u Partizan, a brzo se javio i generalni direktor "crno-belih" Miloš Vazura.

On je u izjavi za Telegraf otkrio da navijači nemaju razloga za brigu, te da će klub izmiriti dugovanja u roku od 20 dana što će Partizanu omogućiti neometano poslovanje u predstojećem prelaznom roku.

"Kazna FIFA se odnosi na ratu Luganu za Filipa Holendera, koju ćemo uplatiti u narednih 20 dana, skinuti suspenziju i steći pravo da nesmetano radimo u letnjem prelaznom roku. Izmirili smo sve što se zahtevalo za UEFA evropsku licencu, taj dug je ostao jer se sve deogodilo van prelaznog roka i smatrali smo da imamo dovoljno vremena. Sve će biti u redu, platićemo i poslovati normalno", istakao je Vazura u izjavi za Telegraf.

Ukupan dug iznosio je 450.000 evra, pri čemu je jedna rata od 200.000 evra već plaćena, pa je ostalo još 250.000 evra koji će, tvrdi Vazura, biti isplaćeni Švajcarcima u narednom periodu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke