Stigao odgovor Novici Tončevu: "Istupanje mu je primitivno, ispaljivao je uvrede!"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 27.12.2022.
20:18
Izvor: Sportske.net

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije o optužbama na svoj i račun ostalih radnika u FSS-u.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Novica Tončev se danas pojavio na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, izneo je brojne optužbe na rad saveza, posebno je govorio o finansijama. 

Zbog svih tih optužbi, oglasio se i Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije. 

"Došao je na sednicu iako nije imao pravo ni po Statutu ni po zakonu da učestvuje na njoj jer je nedavno ponovo izabran na javnu funkciju, što je potvrdila i Agencija za sprečavanje korupcije. Njegovo istupanje je bilo krajnje necivilizovano i čak bih rekao primitivno. Kao po običaju ispaljivao je uvrede, neistine i diskvalifikacije. Šta da vam kažem, sramota me je njegove sramote. I nije mu prvi put da iznosi izmišljene cifre, zbog čega će dobiti krivičnu prijavu i od saveza i od svih nas pojedinačno", rekao je Šurbatović. 

"Već je to radio i uvek je sud presuđivao protiv njega. Ponovo će sud ustanoviti isto. Njegov istup bio je očekivan, on svesno iznosi neistine. Pogledajte gde mu je klub kada nema uticaja na sudije. Ne bih sada da pričam i o kladionicama i o izveštajima koje smo godinama dobijali iz UEFA. Članovi IO su, kao i obično, dobili detaljan finansijski izveštaj i upoznati su sa svakim pojedinacnim prihodom ali i pojedinačnim utroškom", rekao je generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke