Stigla nova ponuda! Da li se Eraković oprašta od Zvezde?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.06.2022.
18:53
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Sportski direktor Mitar Mrkela otkrio nove detalje.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Posle sjajno odigrane prethodne sezone u štoperskom tandemu sa iskusnim Aleksandrom Dragovićem, novi reprezentativac Srbije Strahinja Eraković nalazi se blizu odlaska u inostranstvo.

Njegov transfer bi trebalo da donese srpskom šampionu veliku zaradu, a do sada su se kao najzainteresovaniji za njegove usluge pominjali moskovski Dinamo i Zenit iz Sankt Petersburga.

Ali, ni jedni ni drugi nisu još uvek poslali ponude koje bi zadovoljile upravu Crvene zvezde. Prema informacijama koje su se do sada pojavljivale u medijima, Zvezda navodno traži 12-15 miliona evra, a Zenit se približio tome ponudom od deset miliona plus bonusi.

Međutim, izgleda da bi Eraković mogao na drugu stranu, jer su se u trku ozbiljno uključili Francuzi!

To je pred današnji kontrolni meč Crvene zvezde protiv Kopra u Sloveniji otkrio sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

"Dobili smo ponudu za Erakovića iz Francuske i teško ćemo da ga zadržimo", otkrio je Mrkela u izjavi za TV Arena sport, pa bi u slučaju dogovora današnji meč protiv Kopra mogao da bude i oproštajni za Erakovića u Zvezdinom dresu.

On je takođe otkrio i da se sa Sekuom Sanogom vode razgovori o produžetku saradnje, s obzirom da mu ugovor ističe na kraju ove godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke