Stigla potvrda, stvara se Zvezda bolja nego ikada!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 31.05.2021.
09:57
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor Crvene zvezde dodatno zaintrigirao javnost jutrošnjim izjavama.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda je ove sezone dominirala na domaćoj sceni, ostvarila zapažen rezultat i u Ligi Evrope, a šta tek očekivati posle najnovijih najava Zvezdana Terzića za sledeću sezonu?

Za početak, više nema dilema oko ostanka trenera Dejana Stankovića.

''Ostaje sigurno. Mnogi su bili skeprtici, ali on je porastao kao trener, sazreo kao ličnost, mi smo veoma zadovoljni i rezultat toga je i novi ugovor do 2024. Ja sam svestan da će doći dan kada će Deki otići, kada će stići ponuda koja se ne odbija, ali on sada ostaje u Zvezdi. Kada dođe taj dan da on ode, Zvezda će imati dostojnu zamenu za njega'', poručio je Terzić u razgovoru za Jutarnji program TV Prva.

Kada su u pitanju pojačanja, iskusni štoper Aleksandar dragović je već angažovan, a kada su u pitanju napadači, pominju se Arnautović i Prijović.

''Došlo je do malog nesprazuma, nisam nikad rekao da je Arnautović realan transfer. Jesam rekao da je on naša velika želja, ali u ovom trenutku to nije realno, možda za godinu-dve kao veliki Zvezdaš dođe.

Da ne govorimo o imenima, to je naš stav, ali mogu da kažem da se spremamo ozbiljno za kvalifikacije za LŠ, da ćemo imati jači tim nego ikada, mogu da poručim navijačima da očekuju Zvezdu bolju nego ikada'', naglasio je Terzić.

Voditelj Filip Čukanović je otkrio da je Terzića pre par dana video u restoranu sa Aleksandrom Kolarovim

''Rekao sam mu 'čestitam', odgovorio je 'hvala''', dodao je voditelj.

''Jesmo bili na ručku i Sale Kolarov je 'moje dete', lansirao sam mu neki fudbalski put. Imamo taj lični odnos, on je pametan i kvalitetan momak i za njega uvek ima mesta u Zvezdi i danas i sutra, jer je veliki potencijal i za mesto u nekim rukovodećim pozicijama'', naglasio je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke