Stigla potvrda, Zvezda dobija pojačanje, pod najčudnijim uslovom!

Autor: Milovan Longinov
subota 23.05.2020.
11:25
Izvor: Sportske.net, Žurnal

Spremaju se letnji radovi na "Marakani"!

Pedja Milosavljevic/StarSport©
Pedja Milosavljevic/StarSport©

Povezane vesti

Kao što je poznato, Crvena zvezda će morati da rekonstruiše tim, da sa platnog spiska skine "krupne ribe", i da na njihovo mesto dovede mlade i talentovane igrače, uz, naravno, manja obeštećenja i primanja.

Poslednji takav koji će izvesno pojačati crveno-bele je mladi vezista Inđije Mihajlo Banjac, što je potvrdio i sportski direktor Inđije Ivan Ivović.

On je u razgovoru za Žurnal naglasio da će Inđija pristati da se odrekne jednog od najtalentovanijih igrača svoje ekipe, ali uz jedan vrlo neobičan i čudan uslov - da im garantuju uspešan dalji tok karijere!

"Imponuje nam što je za Banjca zainteresovana Crvena zvezda, pregovori su u toku i naš biser je u ovom trenutku najbliži klubu iz Ljutice Bogdana. Nadamo se da ćemo pronaći zajednički jezik, ali moram da istaknem da nama novac nije u prvom planu, već garancije za dalji uspešan tok njegove karijere. Videćemo šta će biti i naglašavam da su iznenađenja uvek moguća"
, rekao je Ivović.

Banjac je za Inđiju odigrao 18 utakmica, upisao je po gol i asistenciju, a u ekipi bi mogao da zameni Dušana Jovančića ili Njegoša Petrovića, koji su na izlaznim vratima, dodaje Mondo.

Bundesliga

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 24.05.2020
16:15

Који клуб ће дати потврду да једном играчу гарантује стартних 11.

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 23.05.2020
14:03

Samo da upitam Mrkelu i Terzica gdu su tu nasa deca u koju vi ulazete velike nade. Mrkela odlazi, a i tebi Terza pocinje da se drma fotelja.

avatar
Dante Hell
Saturday, 23.05.2020
13:10

Samo mladi igrači, tako i treba da se forsira.