Stigla prva reakcija iz Zvezde na Piksijev spisak

Autor: Darko Mitrović
petak 05.03.2021.
18:17
Izvor: Sportske.net

Oglasio se bivši prvak sveta.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda dominira u Superligi, bez poraza je još od prošle sezone, u Ligi Evrope je stigla do 1/16 finala, gde je posle velike borbe eliminisana od Milana, ali na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija klub iz Ljuutice Bogdana ima samo jednog svog igrača.

To je desni bek Milan Gajić, koji je jedan od najstandardnijih igrača kod Dejana Stankovića u Zvezdi i svojim igrama je u potpunosti zaslužio taj poziv.

Pozicija desnog beka je godinama već bila deficitarna u reprezentaciji, sada se konačno stvaraju uslovi da naš nacionalni tim i tu dobije kvalitetno rešenje.

Upravo je Milan Gajić i prvi koji je iz Zvezde prokomentarisao današnji Stojkovićev spisak.

''Presrećan sam i velika mi je čast što sam ponovo dobio poziv za nacionalni tim Srbije. Svaki igrač se potajno nada da će biti pozvan u reprezentaciju i to je za mene jedna radosna vest. Zahvalio bih se selektoru Stojkoviću na ukazanom poverenju. Radi se o legendi Crvene zvezde i srpskog fudbala, tako da je dodatna čast dobiti njegov poziv. Želeo bih da zajedno zacrtamo ciljeve i radimo na njihovom ostvarenju u narednom periodu'', izjavio je Milan Gajić, a prenosi Zvezdin klupski sajt.


Podsetimo, Gajić je kao omladinac osvojio titulu prvaka sveta sa našom U20 reprezentacijom na Svetskom prvenstvu 2015. godine na Novom Zelandu. Za početak, u seniorskoj konkurenciji će pokušati da sa ''Orlovima'' izbori plasman na Mundijal.

''U mlađim reprezentativnim selekcijama sam bio učesnik i evropskih i svetskih takmičenja. Osvojio sam Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu, tako da znam kako je igrati na velikim takmičenjima. Naravno znatno je veća odgovornost igrati za 'A' selekciju, ali cilj je isti. Već u martu nas očekuju tri kvalifikacione utakmice. Treba se spremati korak po korak i težiti zacrtanom cilju a to je plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru'', zaključio je Gajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke