Stigla reakcija iz SLS - Nema odlaganja!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 23.01.2023.
15:00
Izvor: Sportske.net

Najnovije informacije.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Direktor Zajednice Super i Prve lige Srbije Aleksandar Pivić rekao je za "Sport klub" da će se šampionat naše zemlje nastaviti prema planiranim terminima i da neće biti odlaganja.

Pojavile su se informacije da bi moglo da dođe do pomeranja nastavka sezone u domaćem fudbalu zbog loših vremenskih uslova koje se najavljuju, ali Pivić je to demantovao.

"Termine ćemo objaviti u ponedeljak, najkasnije u utorak. Krećemo prema rasporedu", kazao je Pivić za "Sport klub" i potom nastavio:

"Prvo, prema vremenskoj prognozi ne očekuju se vremenske neprilike u narednom periodu. Drugo, svedoci smo da se utakmice u najbližem okruženju, ovih dana, igraju i po snegu. Treće, možda i najbitnije – kalendar takmičenja, usvojen u maju prošle godine, ostavlja prostor odstupanjima samo u slučaju ozbiljne više sile. Sve je jasno".

Ipak, nije isključeno da do snežnih padavina koji bi ugrozili odigravanje utakmica zaista dođe.

"Iskustvo nas uči da martovski termini nose posebne, vremenske, izazove. Ranije smo imali više problema u martu, nego u februaru. Po tradiciji, zapadna Srbija, Ivanjica, Lučani i Novi Pazar nose veći potencijal za snežne padavine, ali za sada nema nikakvih problema. Rano je da pričamo na tu temu, najbitnije da će sezona početi kako je i planirano", reči su Aleksandra Pivića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke