Stigli i "češljevi", sve je spremno za LASK

Autor: Milovan Longinov
sreda 04.08.2021.
16:00
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Voša ispunila sve uslove.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Važna evropska utakmica odigraće se sutra uveče na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu, gde će se, u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije, sastati ekipa domaće Vojvodine i austrijskog LASK-a. Očekuje se izuzetno zanimljiva utakmica, u kojoj će svi prisutni na stadionu i oni koji će meč posmatrati putem televizijskog prenosa imati priliku da uživaju.

Pripreme za ovaj meč su već uveliko u toku. Štaviše, dan uoči utakmice, praktično se može reći da je sve spremno za utakmicu. Igrači trenera Slavoljuba Đorđevića su minulog vikenda bili rasterećeni obaveza u Super ligi Srbije, što im je pomoglo da se osveže i spremniji dočekaju meč protiv LASK-a. Ulaznice za utakmicu su u prodaji od juče, a odlukom FK Vojvodina, deo prihoda od prodaje biće prosleđen u humanitarne svrhe, s obzirom na to da će 200 dinara od svake prodate ulaznice biti donirano za pomoć lečenju sedmomesečnog Boška Guglete iz Novog Sada, koji boluje od spinalne mišićne atrofije i potrebno mu je skupo lečenje u inostranstvu.

Uporedo sa svim tim, prethodnih dana se užurbano radilo i na renoviranju stadiona „Karađorđe“, pa je UEFA, na veliko zadovoljstvo svih navijača Vojvodine, ipak dala dozvolu da se meč protiv LASK-a odigra u Novom Sadu. U toku današnjeg dana, na stadion su stigli i tzv. „češljevi“, koji će biti postavljeni na ulazima, što je bio jedan od preduslova da Vojvodina sutra bude domaćin na „Karađorđu“, a ne na nekom drugom mestu.

Stadion „Karađorđe“ danas su obišli i predsednik FK Vojvodina Dragoljub Samardžić, direktor stadiona Dragomir Tanović, sekretar Aleksandar Vlaškalić, upravnik FC „Vujadin Boškov“ Mladen Kukić i komesar za bezbednost FK Vojvodina Tomislav Knežević, koji su, u prisustvu predstavnika gostujućeg kluba, obišli sve relevantne delove stadiona i zajednički konstatovali da je sve spremno za sutrašnji meč.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke