Stiglo objašnjenje iz Partizana, ovo je razlog zašto neće biti direktnog prenosa Stanojevićeve konferencije

Autor: Darko Mitrović
subota 25.09.2021.
13:37
Izvor: Sportske.net

Sad je sve jasno, a osim toga navijači neće dugo čekati da pogledaju to obraćanje šefa struke.

Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd
Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Posle svega što se u proteklih nedelju dana dešavalo u Partizanu i Superligi, trener Partizana Aleksandar Stanojević verovatno i ovoga puta ima dosta toga da kaže, ali se mogu očekivati i brojna pitanja koja će mu danas biti postavljena.

Zato je njegova današnja konferencija za medije posebno zanimljiva, ali ono što je iznenadilo pristalice crno-belih bila je informacija da ta konferencija neće biti prenošena uživo od 15 časova i 30 minuta.

Posle brojnih reakcija navijača, tokom popodneva se oglasila portaprolka kluba Biljana Obradović koja je objasnila zbog čega Stanojevićevo obraćanje danas neće biti u direktnom, već u odloženom prenosu dvadesetak minuta kasnije.

''Pošto se 'vodi polemika' na mrežama zašto press nije uživo. Oni koji prate Partizan verovatno znaju da je u 15h utakmica kadeta koja traje 45 minuta, kao i da ne mogu dva prenosa uživo u isto vreme. Stoga će snimak konferencije, autentičan, biti samo podignut u poluvremenu oko 15:50, onoliko koliko je potrebno da se kartica odnese i 'aplouduje'. Dakle, čisto tehničke prirode'', naglasila je Biljana Obradović.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Saturday, 25.09.2021
15:39

Ha ha, vi smatrate da smo mi debili, zasto niste odlozili obracanje Stanoja za neki drugi termin.