Stiže Zvezdina ''nestvarna generacija'' koja igra ''TOTALNI FUDBAL'': ''To će biti reprezentacija Srbije u malom!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.11.2020.
21:21
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Ako se ovo obistini, Zvezdini navijači ne treba da brinu za budućnost kluba, dominacija bi mogla da traje godinama...

Marko Djokovic/Starsportphoto©
Marko Djokovic/Starsportphoto©

Povezane vesti

Crvena zvezda je večerašnjom pobedom nad Gentom u Belgiji (2:0) praktično overila plasman u ''evropsko proleće'' u Ligi Evrope, iako nekakva nerealna teorija i dalje održava u  igri češki Liberec.

Posle meča, jedan od gostiju u studiju TV Arena Sport koji su komentarisali utakmicu bio je i naš nekadašnji reprezentativni golman Bojan Jorgačević, koji je na kraju prokomentarisao i odličan rad u omladinskim kategorijama Crvene zvezde.

Večeras su na klupi bili i talentovani tinejdžeri Bačanin i Lazetić, uz već starosedeoce Radulovića, Gavrića...

Bačanin je predstavnik generacije 2003. Lazetić je godinu dana mlađi, a Jorgačević je upravo tu generaciju posebno pohvalio i najavio neslućene mogućnosti tih talentovanih Zvezdinih igrača.

''Videćete, cela ta generacija 2003, uključujući i Marka Lazetića koji je 2004. godište, sa Markom Neđićem koji je izuzetno perspektivan trener, tek će se pričati i o njemu... ta generacija je nestvarna, to je za mene reprezentacija Srbije u malom!

Totalni fudbal igraju u Omladinskoj ligi sa godinu ili dve starijim igračima, to treba da vidi svaki ljubitelj fudbala, to treba da vidi naša javnost, takav fudbal i takvo demonstriranje totalnog fudbala davno nije viđeno na našim prostorima.

Tek će se pričati o ovoj deci i kompletnom 'stafu' u omladinskom timu Zvezde'', istakao je Jorgačević.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke