Stižu basnoslovne ponude za Piksija!

Autor: Darko Mitrović
petak 24.12.2021.
19:47
Izvor: Sportske.net, Kurir

Pobeda ''Orlova'' u Lisabonu mu je dodatno uvećala cenu.

Starsport.rs ©
Starsport.rs ©

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije konačno ima selektora sa autoritetom i koji zna šta hoće od svojih igrača, sa kojima je u proteklom kvalifikacionom ciklusu uspeo da izbori plasman na Mundijal u Kataru.

Presudna je bila pobeda nad Portugalijom u Lisabonu u poslednjem kolu, koja je snažno odjeknula širom Evrope i sveta.

I ne samo da je sada mnogo veća pažnja usmerena na naše reprezentativce, nego je i selektor Dragan Stojković Piksi počeo da dobija izuzetno primamljive ponude!

To je u razgovoru za ''Kurir'' otkrio Duško Tošić, nekadašnji reprezentativni štoper, a sada Piksijev prijatelj koji je sa njim pre par godina uspešno sarađivao u kineskom Gvangžuu RF.

''Imali smo unosnu ponudu pre utakmice sa Portugalom. Ozbiljna suma. Ali, Piksi nije hteo ni da priča o tome. Meni nije bilo svejedno. (smeh) Ali, Piksi je odbio. Posle plasmana u Katar, došla je još bolja ponuda. Boli glava, koliko dobra! Ali... Opet isto. Piksi hoće da završi misiju sa Srbijom. Želi da napravi veliku stvar u Kataru. Srbija mu je uvek bila i ostala na prvom mestu'', izjavio je Tošić.

Ostaje nam da se nadamo da će Piksi istrajati u toj svojoj želji i da će Srbiju predvoditi sa klupe na Svetskom prvenstvu od 21. novembra do 18. decembra naredne godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke