Stižu loše vesti iz Francuske, sve veći problem za Piksija!

Autor: Darko Mitrović
petak 19.03.2021.
18:36
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Ima li nade?

Beta/AP Photo/HektorPustina
Beta/AP Photo/HektorPustina

Povezane vesti

Još nije ni debitovao na klupi ''Orlova'', a Dragan Stojković Piksi se već suočava sa velikim kadrovskim problemima.

Pisali smo već o problemu sa reprezentativcima koji treba da se priključe reprezentaciji iz francuskih klubova - Mihailu Ristiću, Stefanu Mitroviću i Predragu Rajkoviću. Tamošnje vlasti i dalje sprovode stroge protivepidemijske mere, pa je svaki izlazak van granica Evropske unije problematičan, jer pri povratku je obavezan karantin.

To sada koriste i francuski klubovi, pa svojim igračima iz inostranstva najverovatnije neće dozvoliti nastupe za nacionalne timove.

Tokom popodneva se pojavila informacija koju je objavio francuski portal Frans Blu da Monpelje ne dozvoljava Mihailu Ristiću da se u ponedeljak priključi reprezentraciji Srbije, a kakva je situacija u Strazburu, odakle treba da stigne štoper Stefan Mitrović, objasnio je sam fudbaler u razgovoru za ''Informer''.

I veoma je nezadovoljan.

''Verujte mi da se ništa još ne zna! Sa nestrpljenjem očekujemo odluku i ukoliko nam ne dopuste da odemo i da igramo za reprezentaciju, ne znam kako bih to nazvao osim - diskriminacija!

Francuzi svoje igrače uredno puštaju da igraju svoje utakmice van granica zemlje i da ne bude obavezan karantin, dok nama ostalima to ne dozvoljavaju! Velika prašina se digla oko ovog slučaja, očekujem i nadam se da će uslovi biti isti za sve! Uskoro će biti doneta konačna odluka'', poručio je Mitrović.

Jasno je da je u sličnom problemu i Rajković, ali verujemo da će i napori koje ulažu i ljudi iz FSS u narednim danima promeniti stav francuskih klubova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke