Stižu milioni na "Marakanu" - Gasprom se "otvara" i puni kasu Zvezdi!

Autor: Nemanja Janošev
subota 02.04.2022.
09:00
Izvor: Sportske.net, Sputnjik

Injekcija od strane Rusa.

Sportske.net/Nemanja Janošev
Sportske.net/Nemanja Janošev

Povezane vesti

Ruska kompanija "Gaspromnjeft" koja je generalni sponzor FK Crvena zvezda planira da poboljša ugovor sa aktuelnim srpskim šampionom, piše "Sputnjik".

Saradnja koja datira još od 2010. godine planirana je da bude podignuta za stepenik više. Ruska kompanija "Gasprom" poboljšaće trenutni ugovor sa Crvenom zvezdom zbog sve češćih i većih uspeha u evropskim okvirima i uneti nova sredstva u klub.

Ruski gigant na polju gasa i ulja će tako umesto sadašnjih 5.5 miliona evra na godišnjem nivou izdvajati 11 miliona evropskih novčanica kako bi sponzorisao Crvenu zvezdu i pomogao im da budu što konkurentniji u međunarodnim takmičenjima.

Crvena zvezda je inicirala ovakav splet događaja upravo iz tog razloga, a "Gasprom" je potvrdno odgovorio. U tome se možda krije i to što je ruska državna kompanija ostala bez sponzorstva sa Šalkeom koji je po početku rata u Ukrajini momentalno prekinuo saradnju sa "Gaspromom". 

S druge strane, Crvena zvezda, koja ostvaruje velike prihode od "Gasproma" to nije želela da učini i logotip ove kompanije i dalje će krasiti stadion "Rajko Mitić", dresove i reklame ovog kluba.

Tokom današnjeg dana nastavlja se bitka za lidersku poziciju u Super ligi Srbije između Crvene zvezde i Partizana. Pogledajte ponudu koju je za vas pripremio AdmiralBet! Mogu li TSC i Radnički do iznenađenja?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke