Stižu prve provokacije iz Portugalije i to od selektora: "Srbija nezasluženo pobedila Luksemburg!"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 11.10.2021.
16:15
Izvor: Sportske.net

Srbija jeste teže nego što se očekivalo pobedila Luksemburg, ali da li je bilo nezasluženo?

EPA-EFE/ANTONIO COTRIM
EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Portugalije Fernando Santoš smatra da je Srbija nezasluženo slavila protiv Luksemburga u subotu i najavio je da njegov tim očekuju tri finala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Portugalci su u prijateljskom duelu pre dva dana savladali Katar, a sutra ih očekuje duel protiv Luksemburga. Namučili su ih u Luksemburžani u prvom duelu, pa su "navigatori" jurili preokret u drugom delu utakmice. Ipak, sigurno su slavili na kraju meča.

Sada sledi uzvratna utakmica u Lisabonu, a potom u novembru igraju protiv Republike Irske, a meč odluke, po svemu sudeći, biće takođe u Portugaliji, kada stigne Srbija.

"Za nas su to tri finala, jer želimo direktno na Svetsko prvenstvo", napomenuo je Santoš, a potom najavio predstojeći meč.

"Očekujem težak izazov, prema onome što sam video u subotu protiv Srbije. Bilo je teško i Srbiji, Luksemburg je na kraju izgubio, mislim nezasluženo. Srbija je imala nekoliko šansi posle kontri, ali svako ko bi gledao samo statistiku bi stekao pogrešan utisak. Lopta je skoro sve vreme bila u nogama fudbalera Luksemburga", ocenio je selektor Portugalije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke