Stojić: ''Ovo je najviše Terzićeva zasluga!''

Autor: Darko Mitrović
petak 17.05.2024.
22:30
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Podsetio je na Terzićevu viziju od pre nekoliko godina.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je poodavno obezbedila sedmu uzastopnu šampionsku titulu, a do kraja sezone je još očekuje i borba za odbranu trofeja u Kupu Srbije protiv novosadske Vojvodine.

Uoči tog finala, Zvezda je juče u Kruševcu u značajno podmlađenom sastavu savladala domaći Napredak sa 4:0, a posebno su se istakli dvostruki strelac Sremčević, kao i Knežević koji je postigao lep gol.

Sve više talentovanih igrača iz Zvezdinog omladinskog pogona skreće pažnju na sebe, pa je trener Vladan Milojević na slatkim mukama, a ukoliko se ti mladi igrači dokažu i u prvom timu, rastu šanse i za velike zarade od njihovih transfera.

Govoreći na tu temu u izjavi za ''Informer'', poznati fudbalski analitičar i nekadašnji golman Ranko Stojić je posebno pohvalio generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

''Pre nekoliko godina Zvezdan Terzić je rekao skautima da mu sve najbolje igrače iz regiona dovedu u Crvenu zvezdu. Ovo što se sad dešava je najviše njegova zasluga. 

Trebalo je dati potporu za sve to, finansirati, rešiti. Skauti su taj zadatak ispunili i većina talentovane dece završila je u Crvenoj zvezdi. 

Sad je rezultat da oni čine većinu na terenu u pojedinim utakmicama. Ne bih se mešao u politiku kluba, koga će da prodaju, koga će da zadrže, ali je ovo način kako bi trebalo da se radi'', naglasio je Stojić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Trener
Saturday, 18.05.2024
12:24

Hvala redakciji što je "objavila" moj jučerašnji komentar! Ne daj Bože da neko kaže nešto ružno protiv ovih "stručnjaka"

avatar
Trener
Friday, 17.05.2024
23:01

Kaže Ranko veliki "stručnjak"!! I onda vest kako je Zvezda platila stranca 2,2 miliona evra pored toliko talentovane i kvalitetne dece u omladinskom pogonu! Daj molim vas, nemojte se sprdati sa nama i prodavati "maglu"