Stojić: "Po Pavlovića krenuti sa 'teškom artiljerijom', i Piksi i Džajić da idu u Minhen"

Autor: Mladen Heleta
utorak 05.03.2024.
23:20
Izvor: Sportske.net

Mladi Nemac srpskog porekla bi zaista bio "zlata vredan" našoj reprezentaciji.

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Povezane vesti

Preneli smo danas da je delegacija Fudbalskog saveza Srbije, koju je predvodio direktor reprezentacije Stevan Stojanović, boravila prethodnog vikenda u Minhenu, a da je povod bio sastanak sa roditeljima igrača minhenskog Bajerna Aleksandra Pavlovića.

Razgovoru je prisustvovao i supertalentovani fudbaler, a tema je naravno bila njegov potencijalni nastup za seniorsku reprezentaciju Srbije.

Mladi reprezentativac Nemačke je svoju odluku odložio za period posle Evropskog prvenstva.

Pavlović je večeras bio starter Bajerna u pobedi protiv Lacija rezultatom 3:0, kojom se prvak Nemačke plasirao u četvrtfinale Lige šampiona.

Odigrao je momak koji ima 19 godina fantastično na poziciji zadnjeg veznog, a to naravno nije promaklo oštrom oku Ranka Stojića, stručnog konsultanta na televiziji Arena sport.

"Po Pavlovića treba krenuti sa 'teškom artiljerijom'. Smatram da u Minhen pod hitno treba da odu i selektor Dragan Stojković i predsednik FSS Dragan Džajić i da treba da se učine svi napori da ovaj igrač odabere Srbiju. Ovo što on već sada radi na terenu je fascinanto i to je fudbaler koji bi na najkvalitetniji mogući način rešio jedan ozblijan problem Srbije za narednu deceniju", rekao je Stojić u emisiji posvećenoj utakmicama Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke