Stojke će se vratiti u Partizan! U kojoj ulozi?

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.07.2021.
18:39
Izvor: MONDO.RS

Ovo je samo privremeni rastanak.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Uz mnogo emocija, pa i suza, dugogodišnji golman i kapiten Partizana Vladimir Stojković danas se oprostio od kluba iz Humske, s obzirom da karijeru nastavlja u saudijskoj Al Fejhi, kod trenera Vuka Rašovića.

Posle zvaničnog obraćanja javnosti tim povodom, Stojković je ostao u razgovoru sa novinarima i tom prilikom, između ostalog, potvrdio da planira da se vrati u Partizan i da sebe vidi u nekoj novoj ulozi, funkcionerskoj.

"Sigurno da se vidim, ali videćemo koliko će trajati karijera. Spremam se za sve moguće opcije. Voleo bih da kad se budem opraštao odigram tu poslednju utakmicu u Partizanovom dresu na stadionu JNA. I jednu utakmicu u mojoj rodnoj Loznici", potvrdio je Stojković, a prenosi ''Mondo''.

Istakao je da je svih ovih godina očekivao poštovanje za sve što je dao Partizanu, to je i dobio, pa i više od toga, ispraćen je kao prava klupska legenda.

''Nikad nisam tražio da me oslovljavaju sa 'legenda'. Samo sam tražio da me poštuju pošto sam se časno i pošteno borio sedam i po godina za ovaj klub. To poštovanje sam osetio i prešlo je do 'legende', ali to nisam tražio. Zna se ko su legende - Sale Ilić, Moca, i tako dalje...", objašnjava Stojković.

Postoji i nešto za čime žali kada je u pitanju njegov učinak u Partizanu, ne samo poslednje četiri godine bez titule, nego i što nije ostvaren još jedan ulazak u Ligu šampiona, pre četiri godine, kada se Partizan plasirao u Ligu Evrope, a potom igrao i ''evropsko proleće''.

''Ostaće mi jedan veliki žal što nisam došao pred Olimpijakos. To će me kopkati za ceo život, jer kad sam došao na taj meč protiv Olimpijakosa, bio sam na zapadu u loži i ponovo sam osetio tu energiju s kojom mogu da pomognem Partizanu. Sačekalo se par nedelja, ali siguran sam da bismo igrali još jednu Ligu šampiona da sam umesto pred Videoton došao pred Olimpijakos", uverava Stojković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke