Stojke kao da je naslutio šta će se desiti, možete i zamisliti reakcije navijača!

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.05.2021.
22:08
Izvor: Sportske.net

Njegova jučerašnja izjava sada još snažnije odjekuje.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Pokušao je Vladimir Stojković kao pravi kapiten juče da psihološki pritisak pred finale Kupa prebaci na sebe sa svojim mlađih saigrača, ali očigledno da je taj teret za njega bio prevelik.

Podsetimo, Stojković je juče tokom pres konferencije žargonski poručio javnosti da ''siluje'' njega ukoliko Partizan osvoji Kup, a na društvenim mrežama je upravo on sada glavna tema i njegov neshvatljivi postupak.

Kapiten Partizana je usred penal-serije kao neiskusni klinac naseo na provokaciju mladog Zvezdinog napadača Nikole Krstovića i potpuno poremetio i neki svoj ritam tokom penala, jer je bio blizu da odbrani par udaraca, ali i ritam svoje ekipe, koja do kraja više nijednom nije uspela da savlada Milana Borjana sa bele tačke.

*


*


*


*


*


*


*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Tuesday, 25.05.2021
22:40

Kod izvođenja penala, Borjan je bar jednom bio sa obe noge ispred linije, što znači da je ranije krenuo kako bi skratio ugao, što se sankcioniše ponavljanjem tog penala. Ipak, bez obzira što je to direktno uticalo na konačan reziltat, Stojkovićeva reakcija s obzirom na njegovo iskustvo je apsolutno nešto što je poremetilo Partizanove izvođeče penala i baš to smatram kao glavni razlog što je Prtizan izgubio finale.