Stojke slikovit: "Nismo Barselona, uzmite primer Argentine..."

Autor: Beta Beta
četvrtak 02.11.2017.
23:53
Izvor: Beta

Golman Partizana Vladimir Stojković rekao je da je njegova ekipa večeras protiv Skenderbega osvojila važna tri boda i napravio neka zanimljiva poređenja u analizi utakmice.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras na svom terenu albanski Skenderbeg sa 2:0, golovima Zorana Tošića iz slobodnog udarca i Leandra Tavambe.

"Posle par pehova koje smo imali pred praznim tribinama, sada smo uzeli važna tri boda i sada je sve na nama. Bitno je da smo pobedili", rekao je Stojković posle utakmice.

Novinare je zanimalo da Stojković prokomentariše igru Partizana.

"Kao što sam 100 puta rekao, niti smo Barselona niti Barselona više dominira... Kad uzmete primer jedne Argentine sa onakvim aždajama kako su jedva otišli na Svetsko prvenstvo, treba da budemo realni da su svi protivnici ujednačeni, da ne možeš da dominiraš kao što se dominiralo pre 10, 15 protiv neke ekipe iz Albanije. To su sve ekipe koje imaju solidan budžet i koje su dovele solidne strance", rekao je golman reprezentacije Srbije.

"Videli ste i Dinamo Kijev nije nas zgazio ovde iako je njegov budžet mnogo veći. Danas je sve ujednačeno i sve je nekako drugačije nego pre", naveo je Stojković.

Partizan je drugi na tabeli Grupe B sa pet bodova i ima pet manje od prvoplasiranog Dinama, a dva više od Jang bojsa, sa kojim igra 23. novembra u Beogradu.

Jang Bojs je večeras izgubio od Dinama sa 0:1, a ukrajinski tim je obezbedio plasman u drugu fazu.

"To je dobar rezultat za nas, kao što sam i priželjkivao. Želeo sam iks ili pobedu Dinama, a to se ostvarilo. To će biti pravo veče za nas, da uživamo", dodao je Stojković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
komentar
Friday, 03.11.2017
08:23

Igrate sa skenderbegom ne brukajte se se majke vam

avatar
Povratak kralja 59
Friday, 03.11.2017
01:39

Komentator RTS-a, dobar deo novinara nakon utakmice...komentari i pitanja kao da su razočarani što smo pobedili...'ajde ostavite navijačko opredeljenje po strani i budite profesionalni pa nemojte da vam više smeta pobeda Partizana nego albanskim novinarima poraz Skenderbega.

avatar
Friday, 03.11.2017
01:06

Pa vi ni pre 10-15, ni pre 30 niste dominirali protiv ekipa iz Albanije, rezultati to pokazuju, fljamurtari i ostali, tako da vam je ovo istorijski uspeh

avatar
INTER DO SMRTI
Friday, 03.11.2017
02:26

Vi niste videli evropu tih 10,15 sta imas ti ta komentarises...idi slavi bod koji ste uzeli petlicima

avatar
Friday, 03.11.2017
16:44

Komentarišem izjavu golmana o nekadašnjoj dominaciji, i iznosim činjenice da nikada niste dominirali, ni tada ni sada. Ok, nismo igrali, vi jeste, i sa ovim jednim učešćem ako prođemo grupu dostićićemo vaš najveći uspeh u poslednjih 20 godina, jedino što nećemo imati kao vi gol razliku u ogromnom minusu i skor od 7 pobeda u 38 utakmica.

avatar
Petar Petar
Friday, 03.11.2017
03:52

Istina.. Mada jesmo dominirali, ali nismo uspeli da ih prodjemo. Sada nismo dominirali, ali bi ih prosli. Inace taj Fljamurtari nije bio losa ekipa ni malo. Samo da ti kazem da je te sezone taj Fljamurtari dobio i Barsu u jednoj utakmici, izbacio jedan Nemacki klub.

avatar
Loord Bobinjoo!
Friday, 03.11.2017
01:03

Samo sto je Barselona pomocu sudija dominirala velila razlika :D