Stojković: "Bićemo ozibljniji protiv Brazila!"

Autor: Lazar Nikolić
petak 18.11.2022.
19:52
Izvor: Sportske.net

Selektor optimista.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije pobedila je danas Bahrein sa ubedljivih 5:1 u poslednjoj proveri pred Mundijal u Katar. 

Izdanjem "orlova" bio je zadovljan selektor Dragan Stojković Piksi koji nije mogao da precizira koliko njegov tim može biti bolji na utakmici protiv Brazila.

”Utakmica protiv Brazilom biće potpuno drugačija. Iz ugla takmičenja, motivacije. Teško je sada govoriti koliko bolje možemo u procentima. Protiv Brazila ćemo biti mnogo ozbiljniji i profesionalniji. Danas rezultat nije bio u prvom planu, protiv Brazila će biti izuzetno značajan”, rekao je Stojković.

Selektor je prokomentarisao i igru Dušana Vlahovića koji zbog povrede dugo nije igrao za Juventus, ali je danas bio jako dobar i postigao gol.

”Imali smo plan da ne počne, ali da dobije minutažu. Uspeo je da da gol, njegove kretnje i učešće u igri su bile zadovoljavajuće. Što se tiče  samopouzdanja važno je za svakog napadača da postgne pogodak.Vrlo dobra partija", zadovoljan je igrom centarfora selektor.

Danas u timu zbog povreda nije bilo Aleksandra Mitrovića, Filipa Kostića, Miloša Veljkovića i Saše Lukića. Selektor se nada da će oni biti spremni za prvu utakmicu na Mundijalu protiv Brazila koja je na programu 24. novembra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke