Stojković: "Imamo kadrovskih problema, bez Živkovića, Babića i Ratkova"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 07.10.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Kadrovski problemi za Stojkovića.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Dragan Stojković je danas na konferenciji za medije povodom okupljanja fudbalera Srbije za predstojeća dva meča Lige nacija govorio i o povredama igrača. 

"Govorimo o igračima koji su na spisku, a ja sam vrlo otvoren i iskren i trudiću se da budem razumljiv. Imamo kadrovskih problema. Babić je na spisku i neće doći. Radi se o povredi i razmatra mogućnost da se operiše. Ratkov - procena je šest nedelja pauze. Dobili smo medicinski izveštaj iz Salcburga. Imamo Vanju Milinković-Savića i čini se da je u pitanju meniskus. On će doći danas, videćemo o čemu se radi", rekao je selektor, pa nastavio:

"Ivan Ilić dolazi danas, uradiće se dodatni pregled, radi se o upali leve Ahilove tetive. Igra pod injekcijama i oseća bolove. Sinoć smo dobili i vest u vezi Andrije Živkovića, jutros je odrađena magnetna rezonanca i dobili smo izveštaj da se radi o bolu u kolenu. On će biti oslobođen ovog puta", rekao je Stojković.

Fudbaleri Srbije će 12. oktobra u Leskovcu dočekati Švajcarsku u trećem kolu grupe A4 Lige nacija, dok će tri dana kasnije gostovati Španiji u Kordobi

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke