Stojković nakon žreba: "Englezi jedni od najjačih u Evropi, ali verujem da možemo dalje!"

Autor: Ivan Cvetković
subota 02.12.2023.
19:16
Izvor: Sportske.net

Bez prenaglašene euforije, ali s umerenim optimizmom.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije će na Evropskom prvenstvu naredne godine u Nemačkoj igrati u Grupi C sa Engleskom, Slovenijom i Danskom, odlučeno je danas žrebom u Hamburgu.

Evropsko prvenstvo održaće se od 14. juna do 14. jula 2024. godine u Nemačkoj.

Selektor Srbije Dragan Stojković izneo je svoje impresije nakon žreba u izjavi za Arenu Sport.

"Nisam pogađao protivnike... Teška i interesantna grupa. Mogli smo u A, B ili C, tako da... Moramo da igramo sa svima, cilj je da budemo što bolji, da zauzmemo prva dva mesta i odemo u drugi krug. Imamo balkanski derbi sa Slovenijom, Dance koji su jako neugodni, igrali smo prijateljsku sa njima, dobra su i kompaktna ekipa. Englezi izgledaju kao jedna od najjačih ekipa u Evropi", rekao je Stojković

"Nema potrebe da se plašimo protivnika, igramo 11 na 11, u svakom slučaju biće dobra i interesantna utakmica. Ima još dosta vremena da analiziramo gledamo pravimo planove. Spremamo se i pripremamo da budemo najbolji kada je najpotrebnije na turniru.

Možda nekome izgleda da igramo najbolje protiv najjačih rivala. Uspeh je plasirati se na EP, ali treba dati maksimum da se napravi pomak. Da odigramo najbolje što možemo, verujemo da možemo u drugi krug", smatra selektor Srbije Dragan Stojković za Arenu Sport.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke