Stojković napravio presedan - Kada smo poslednji put videli igrača Partizana u dresu Srbije?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 28.09.2023.
09:45
Izvor: Sportske.net

Ovo može da mu bude samo vetar u leđa!

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković pre dva dana je objavio širi spisak fudbalera na koje potencijalno račna za predstojeće oktobarske utakmice u Ligi nacija.

Na njemu se našao i talentovani štoper Partizana Mihajlo Ilić, a o tome da postoji određena kriza u proizvodnji kod crno-belih govori i činjenica da čak četiri godine klub iz Humske nije imao reprezentativca u takmičarskim utakmicama.

Slobodan Urošević je bio deo tima Ilije Stolice koji je pozvao superligaške fudbalere 2021. godine za prijateljsku utakmicu protiv Dominikanske Republike. Nemanja Jović je bio u sastavu protiv Jamajke iste godine... Ali, ako tražimo momenat kada je selektor birao ona najjača imena moraćemo da se vratimo sve do Nemanje Miletića i 2019. godine koji je pod komandom Ljubiše Tumbakovića poslednjiod svoja tri duela odigrao protiv Litvanije.

"Možda i najdraži i najveći korak u mojoj dosadašnjoj karijeri jeste poziv za "A" selekciju Srbije. Neopisiv osećaj", rekao je Ilić.

Mihajlo Ilić je na letošnjim pripremama prikazao kao jedan od najvećih talenata Partizana u poslednjih nekoliko godina i ukoliko ovako nastavi nema sumnje da ga u skorije vreme čeka debi. Za sada, da se njegov rad vrednuje i prati, dokaz je spisak na kojem se našao i to može da mu bude samo vetar u leđa za nastavak sezone u kojoj je zacementirao svoje mesto u startnih 11 Igora Duljaja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke