Stojković nije izdržao i oprostio se uz suze: "Ovaj osećaj menja neosvojene titule!"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 27.07.2021.
12:42
Izvor: Sportske.net

Emotivan oproštaj doskorašnjeg kapitena Partizana.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Srpski golman Vladimir Stojković oprostio se od Partizana nakon što je dogovorio prelazak u saudijsku Al Fejhu.

Stojković je odlučio da u poznim igračkim godinama ima još jedan "izlet" u inostranstvo, a to će biti klub koji predvodi njegov dobar prijatelj Vuk Rašović.

Protiv Dunajske Strede se oprostio od navijača u Humskoj, u Novom Sadu su ga pristalice crno-belih dočekale i ispratile aplauzom i skandiranjima, a sada se na stadionu Partizana i zvanično obratio javnosti, u suzama.

"Ovaj osećaj će mi zameniti što u prethodne četiri godine nismo osvojili titulu. Ovaj osećaj ne može da se kupi i ravan je osvajanju titule. Vežbao sam da ne zaplačem, ali nije bilo moguće. Imao sam toliko tužnih trenutaka u životu, od smrti roditelja, naučio da ne padam pred Božijim odlukama, ali sad nisam izdržao", rekao je koji je poklekao pod emocijama.

Miroslav Todorović/FK Partizan

Reč je prethodno preuzeo i trener Aleksandar Stanojević, koji se zahvalio legendarnom golmanu.

"Ti si prvo legenda srpskog fudbala. Sve vreme koje smo sarađivali - uh! Hvala ti na svemu, bio si pravi kapiten, vodio si nas, pomagao, bio uz nas u lepim i teškim trenucima, ali najveći pečat bio je posle Vojvodine, kada su ti saigrači pevali: "Stojke, Grobare". Hvala ti na svemu, Grobare naš", istakao je Stanojević.

Za crno-bele, Stojković je u dva mandata odigrao je 285 utakmica, osvojio tri titule šampiona Srbije i tri Kupa Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 27.07.2021
12:56

Super, zelim vam svima da nastavite sa tim osecajem zamene titule, to je lepo. Sretno u nastavku karijere, uzmi lep novac tamo, zasluzio si. Nisi bas neki covek ali golman nisi los. P. S. Nauci vise da postavljas zivi zid :)