Stojković o uzrocima nezasluženog poraza, kako dalje?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 02.06.2022.
23:34
Izvor: Sportske.net, Beta

Fudbaleri Srbije izgubili su večeras od Norveške sa 0:1 u Beogradu na početku takmičenja u Ligi nacija​.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV
BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je da je njegova ekipa možda večeras nezasluženo izgubila od Norveške u Ligi nacija, ali da ima vremena za ispravljanje grešaka.

"Utisci su podeljeni na prvih 45 minuta i drugih 45 minuta. Norveška je u fizičkom smislu mnogo bolje izgledala u prvom delu. Delovali su svežije i lakše se kretali. Mi smo pokazivali umor i sporost, što otežava kada želite da razvijete igru. Drugi deo utakmice bio je daleko bolji u našu korist, možda smo nezasluženo izgubili", rekao je Stojković posle utakmice za RTS.

Fudbaleri Srbije izgubili su večeras od Norveške sa 0:1 u Beogradu na početku takmičenja u Ligi nacija.

"Ovo je tek početak mini turnira, ima vremena da se isprave greške. Ostajemo pozitivni, nemam šta da zamerim igračima, pokazali su veliko htenje i želju da dodju do gola. Ali ponekad ispadne ovako, bez šansi dođete do gola, a nekad imate mnogo šansi i završi se kao večeras", naveo je selektor.

Srbija će u drugom kolu 5. juna igrati u Beogradu protiv Slovenije.

"Vrlo brzo ide naredna utakmica, nema šta da se kalkuliše. Moramo da pokažemo ovo lice iz drugog poluvremena, taj stil igre i verujem da će se neka od šansi pretvoriti u gol. Idemo na pobedu, potrebna su nam tri boda", rekao je Stojković.

U drugoj utakmici u Grupi 4 u Ligi nacija B, Švedska je na gostujućem terenu pobedila Sloveniju sa 2:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke