Stojković o Vlahoviću i Sergeju: "Nije problem ni FSS, ni selektor"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 07.10.2024.
10:24
Izvor: Sportske.net

Govorio je selektor Srbije o Dušanu Valhoviću i Sergeju Milinković-Saviću.

© 2024 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© 2024 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković govorio je na konferenciji za medije o neigranju Dušana Vlahovića i Sergeja Milinković Savića za reprezentaciju u predstojećem "prozoru", kao i tome da očekuje da se oni priključe nacionalnom timu na novembarskim mečevima u Ligi nacija.

"Njihov nedolazak oba puta je zajednički dogovor. Naravno da smo razgovarali. Obavljeni su razgovori sa Vlahovićem. Ostaje ono što je bilo i pre mesec dana. Porodični problemi u koje ja ne želim da ulazim. Jedino vreme kada može da im se posveti jeste kada ima reprezentativna pauza. Ono što je jako bitno, niti je problem FSS, niti reprezentacija, niti selektor", rekao je Stojković novinarima u Staroj Pazovi, pa dodao:

"Što se tiče Sergeja, takođe smo razgovarali, doneli smo zajedničku odluku da preskoči ovaj termin. Isključiv dogovor između mene i njih. Mislim da za sledeće okupljanje neće biti problema. I sa Mitrovićem sam razgovarao, uvek to uradim pre objavljivanja spiska. Pre svega što želim da znam u kakvom stanju. Dobijem direktnu informaciju. Posle toga se igrači stave na spisak ili ne. Bilo bi ružno da ih stavim na spisak i oni ne dođu. Mitrović je potvrdio da se odlično oseća, da nema problem sa zadnjom ložom. Daleko je bolja situacija nego što je bilo prethodnih dana", naveo je Stojković.

Fudbalska reprezentacija Srbije počela je danas u Staroj Pazovi pripreme za duele protiv Švajcarske i Španije u Ligi nacija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke