Stojković otkrio, Srbija i Mile Svilar nije završena priča!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 27.05.2024.
19:21
Izvor: Sportske.net, RTS

"Zašto ne bismo računali na njega", upitao je selektor Srbije.

EPA-EFE/FABIO FRUSTACI
EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Povezane vesti

Selektor Srbije Dragan Stojković bio je gost u emisiji "Oko magazin" na Radio Televiziji Srbije u kojoj je govorio o brojnim aktuelnim temama pred početak Evropskog prvenstva na kojem će nastupiti i selekcija Srbije.

Između ostalog, pitanje voditelja bilo je i da li će Stojković u narednom kvalifikacionom ciklusu računati i na golmana Rome Mileta Svilara koji je nedavno izrazio želju da brani za selekciju Belgije, što mu je FIFA u međuvremenu onemogućila jer je već promenio sportski pasoš.

"Računamo na Svilara, zašto ne bismo računali na njega? Takođe, Jovanović je bio fantastičan ove sezone, mene to može samo da raduje. Sva četvorica-petorica golmana koje imamo mogu da brane zavezanih očiju, imao bih apsolutno poverenje u svakog. Imamo fantastične golmane, tako se namestilo, zasluženo dobijaju pozive. Ali samo jedan može da brani, nemam nikakav problem bilo koga da stavim", kazao je Stojković za RTS.

Među potencijalnim putnicima u Nemačku što se golmana tiče, na širem spisku se nalaze Vanja Milinković Savić, Predrag Rajković, Đorđe Petrović i Aleksandar Jovanović.

Konačan spisak selekcije Srbije za EP od 26 imena očekuje se sutra od devet časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke