Stojković: "Rade Bogdanović, ko je taj?"

Autor: Mladen Heleta
sreda 06.12.2023.
11:15
Izvor: Sportske.net

Selektor ne zna ko je najpopularniji srpski fudbalski analitičar.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Preneli smo jutros da je najpopularniji srpski fudbalski analitičar Rade Bogdanović na televiziji N1 izneo svoj stav od temi o kojoj ovih dana bruji Srbija, a u kojoj su glavni akteri Nemanja Vidić i Dragan Stojković Piksi.

Bogdanović je rekao da je Vidić u pravu, a selektor reprezentacije Srbije Stojković mu je na neki način odgovorio na televiziji K1, na kojoj je upravo gostovao u emisiji "Uranak".

"Ko je taj?", upitao je Stojković voditeljku, kada je mu je ona postavila pitanje da prokomentariše izjavu Bogdanovića.

Na njenu konstataciju da je u pitanju čovek koji već dugo na Javnom servisu analizira utakmice reprezentacije Srbije, Stojković je kazao:

"Nisam nikad gledao. ali svako mora da snosi odgovornost za ono što je rekao. Čak i Nemanja Vidić, kog sam obožavao kao igrača. Nigde na svetu nisam video da neko izađe i paušalno priča ko koliku ima platu od trenera. Da li je to malo ili je to mnogo, to je drugo pitanje", istakao je Stojković.

On je inače tokom emisije analizirao kvalifikacije za EURO i apostrofirao kako je plasman u Nemačku "istorijski rezultat", jer će Srbija prvi put pod tim imenom igrati Evropsko prvenstvo.

Rekao je i da bi bio zabrinut samo ako bi ga kritikovale veličine poput Arsena Vengera ili Karla Anćelotija i da ga ne dotiču izjave "ljudi koji godinama ništa ne rade u fudbalu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke