Stojković za "Sportske": "I Radnički i Voša zaslužuju Evropu!"

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 16.05.2024.
19:35
Izvor: Sportske.net

Selektor zadovoljan današnjom predstavom na "Čika Dači".

COPYRIGHT:2024 Starsport.rs ©
COPYRIGHT:2024 Starsport.rs ©

Povezane vesti

Selektor Dragan Stojković analizirao je i današnju utakmicu između Radničkog 1923 i Vojvodine i poručio da su obe ekipe zasluženo tu gde jesu.

Kao što smo napisali, selektor je za naš portal na licu mesta najpre govorio o potencijalnim reprezentativcima i situacijom oko Mileta Svilera, a potom je pohvalio i današnje aktere na stadionu "Čika Dača". 

Radnički i Vojvodina će u poslednjem kolu odlučivati o plasmanu u Evropu, mada sada i dosta toga zavisi od sutrašnjeg ishoda između Partizana i Čukaričkog. 

Ipak, selektor nema dilemu da su današnji rivali pokazali da nisu slučajno tu gde jesu.

"Dobra utakmica, i jedni i drugi su bili fizički angažovani, po vrlo brzom i teškom terenu. Bilo je šansi i sa jedne i sa druge strane. Mislim da je bila prava takmičarska i kvalitetna utakmica. I jedni i drugi su pokazali da zaslužuju da igraju u Evropi. Nije slučajno što su u vrhu, Radnički je pokazao da nije slučajno hit prvenstva ove sezone. Pokazali su i ofanzivnom igrom i radom trenera i svih struktura u klubu da funkcionišu jako dobro. To je sve doprinelo ovome da se Kragujevac fudbalski probudio. Ja im želim da imaju kontinuitet koji je najvažniji u fudbalu. Treba odati i priznanje navijačima koji su došli danas da pruže podršku. Ljudi su prepoznali ono što fudbal može da pruži, a to je da može da se igra atraktivno, da ekipa ide ka gore. Potpuno su zasluženo tu gde jesu i jedni i drugi i da zaslužuju plasman u Evropu", rekao je Stojković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke