Stolica: ''Dominirali smo sa igračem manje, nije nam se dalo...''

Autor: Darko Mitrović
subota 30.07.2022.
18:02
Izvor: Sportske.net

Ali, najavio je i ''radikalno sečenje'' pred duel sa AEK-om iz Larnake.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Dan posle Partizanovog poraza u Novom Pazaru i čak sedam bodova zaostatka za Crvenom zvezdom, u Humskoj ćute i čekaju da prođe bes navijača, ali još uvek odjekuju reči trenera Ilije Stolice koji je sinoć pred kamerama TV Arena sport poručio da nema nameru da podnese ostavku.

Posle te izjave, on je izašao pred novinare i na pres konferenciji, gde je opširnije prokomentarisao najnoviji neuspeh njegovog tima posle dva remija protiv Radničkog iz Niša i TSC-a.

''Kao što red nalaže, čestitam Novom Pazaru i mom dragom kolegi Gaćinoviću na pobedi. Jasno je da su taj crveni karton i penal u potpunosti prelomili utakmicu. Nažalost, surovo smo kažnjeni iz jedine ozbiljne greške na utakmici, posle toga smo sve pokušavali da postignemo gol i okrenemo utakmicu, dominirali smo sa igračem manje, izvlačili maksimume iz nekih situacija, ali nažalost nije nam se dalo da postignemo makar jedan gol, mislim da bismo onda mogli u tom pravcu da okrenemo utakmicu.

Nažalost, za nas je ovo jako loš start prvenstva i upravo ono što sam rekao sada igračima u svlačionici, sve je do nas. Niko drugi neće doći da nam pomaže. Ovo je nedopustivo i ovo ne sme da se dešava Partizanu. Moramo radikalno da sečemo stvari. Čeka nas Evropa. Nemamo vremena da spuštamo glavu. Moramo debelo da porazgovaramo, analiziramo, da se otreznimo se što je pre moguće. Ovo što nas čeka u Evropi je najvažnije za klub'', izjavio je Stolica.

Ipak, nije želeo sve da iznosi u javnost...

''Postoje stvari koje mi unutar svlačionice moramo da rešavamo i postoje stvari koje nisu dobre, sa nekim stvarima smo krenuli da se suočavamo iste sekunde, na tome ću ostati. Kada pobedite, a Partizan ste, onda ništa nije dobro. Ali,. bilo je energetski dobrih stvari, maksimalnog truda'', zaključio je Stolica.

Priliku za iskupljenje Partizan će imati u četvrtak od 17 časova i 30 minuta, kada će gostovati AEK-u u Larnaki, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Kvota na pobedu Partizana koju je odredio AdmiralBet iznosi 2.40, pa su crno-beli blagi favoriti, iako će gostiovati u prvom meču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke