Stolica nastavlja Stanojevićevim putem - Vraća se još jedno Partizanovo dete!

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.06.2022.
08:22
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Trend koji je uspostavio prethodni trener Partizana očigledno će produžiti i njegov naslednik.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Tokom jučerašnje prozivke fudbalera Partizana na početku priprema za sledeću sezonu, generalni direktor kluba iz Humske Miloš Vazura je najavio i strance i domaće igrače kao pojačanja u narednim danima, a kako sada stoje stvari prvi od domaćih igrača koji bi trebalo da pojača redove crno-belih biće 22-godišnji levi bek Zlatan Šehović, preneo je ''Žurnal''.

Šehović je ponikao u Partizanu, a priliku da debituje za prvi tim je dobio kao 18-godišnjak, dok je šef struke crno-belih bio Miroslav Đukić. Ali, potom je pao u drugi plan i početkom 2020. godine je kao slobodan igrač napustrio Humsku i preselio se u redove izraelskog Makabija Netanje.

U protekloj sezoni je za ovaj izraelski klub odigrao 33 utakmice postigao jedan gol, uz jednu asistenciju, a godinu dana pre isteka ugovora sa Makabijem vratiće se u Partizan. Za sada je nejasna situacija u vezi obeštećenja koje bi crno-beli trebalo da plate Izraelcima.

Stolica će tako nastabviti putem koji je započeo Aleksandar Stanojević koji je u redove Partizana vraćao ''Partizanovu decu'', poput Lazara Markovića, Aleksandra Miljkovića, Miloša Jojića...

Kada je Šehović u pitanju, njega novi trener Partizana Ilija Stolica odlično poznaje iz mlade reprezentacije Srbije, koju je vodio kao selektor.

A dok čekamo početak nove klupske sezone ili bar prve pripremne utakmice, još uvek nas zabavlja Liga nacija. Večeras će u centru pažnje biti duel Nemačke i Italije, a u AdmiralBet-u kvota na pobedu ''Azura'' je čak 5.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke