Stolica veruje upravi: ''Pojačanja su potrebna i sigurno će doći''

Autor: Darko Mitrović
petak 24.06.2022.
23:53
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Početak nove sezone je vrlo blizu, a Partizan nikako da kompletira tim.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Novi trener Partizana Ilija Stolica nije imao uspešan debi na klupi crno-belih, pošto je njegov tim danas poražen od rumunskog Kluža sa 1:0, ali crno-beli nisu nastupili u najjačem sastavu, a uz to se ne može reći ni da su nadigrani, imajući u vidu ono što se dešavalo na terenu.

Ono što je Stolicu zabrinulo jesu povrede nekolicine igrača, poput Rikarda, Milovanovića, Šehovića i o tome je govorio po završetku meča, a nešto ranije, pred početak duela sa Klužom, Stolica je takođe govorio za TV Arena sport, gde se dotakao i teme koja najviše zanima navijače - teme novih pojačanja.

Do sada su angažovani Šehović i Filipović na bekovskim pozicijama i Andrade u veznom redu, ali s obzirom da je ovog leta ekipu napustilo desetak igrača, jasno je da je neophodno što pre angažovati još nekoliko novih igrača.

"Ono šta ja moram da radim, to je da postavljam prioritiete. Prioritet su momci koji su tu i moj fokus je na njima. Svakako, pojačanja su potrebna i sigurno će doći. Uprava je rekla da radi užurbano na dovođenju igrača koji su neophodni kako bi se sezona prebrodila'', izjavio je Stolica.

Prokomentarisao je i trojicu pomenutih pojačanja koja su mu se već stavila na raspolaganje.

"Poznajem Zlatana i Aleksandra, to su dva momka koja su na različite načine dugo bili sa mnom. Alekandar je dugo igrao u Bate Borisovu, ima potrebno iskustvo za izazove koj slede. Zlatan je oličenje igrača koji treba da nosi dres Partizana. Što se tiče Patrika Andradea, prezadovoljni smo što je tu sa nama, doneće balans u veznom redu, može da igra na svim pozicijama na sredini, ima kvalitetnu levu nogu. Donosi pobednički mentalitet i igrao je u klubu gde se pritisak pobede podrazumeva", istakao je Stolica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke