Stolica zove svog "pulena" - Partizan želi Slobodana Tedića!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 05.07.2022.
15:15
Izvor: Sportske.net

Partizan krenuo u ofanzivu.

fkcukaricki.com
fkcukaricki.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan zainteresovan je za srpskog napadača Slobodana Tedića, javlja "Telegraf".

Ako se zna da je odlazak Marka Milovanovića u Almeriju praktično gotova stvar, onda je jasno da je Partizanu neophodna dobra alternativa za Rikarda Gomeša. Nju su, kako "Telegraf" saznaje, pronašli u Slobodanu Tediću, koji je do skora branio boje Čukaričkog.

Njega je 2020. godine angažovao Mančester siti za 2.000.000 evra, ali nikada nije zaigrao za taj tim. Nedavno mu je istekla pozajmica u holandskom Cvoleu i sada se traže druge opcije. Jedna od njih je i Partizan koji će pokušati da ga privoli u Humsku, ali nije poznato na koji će to biti način budući da njegov ugovor sa Sitijem važi do 2024. godine.

Adaptacija u Erediviziji nije išla kako se priželjkivalo od njegove strane, te je na 38 utakmica dao svega dva gola. Ali, Srbija mu je poznat teren, kao i rad sa Ilijom Stolicom koji je svakako jedan od ključnih faktora u pregovorima. Njih dvojica su sarađivali u mlađim selekcijama nacionalnog tima Srbije.

Tedić poseduje visinu (1.90 m), brzinu i okretnost, kao i zavidnu tehniku. Došao bi kao podrška Rikardu Gomešu i bio opcija i dok se najbolji strelac odmara, a i ukoliko Stolica reši da promeni formaciju.

Podsećamo, danas tokom dana se pojavila informacija da će crno-beli angažovati nekadašnjeg fudbalera Lestera Fusenija Dijabatea.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke